Platini pred tekmo na Kongresnem trgu

Foto: uefa.com
Foto: uefa.com
Na sredino finalno tekmo evropskega nogometnega prvenstva do 17 let, ki ga je v zadnjih desetih dneh gostila Slovenija, bo prišel tudi predsednik krovne evropske nogometne zveze (Uefa) Michel Platini.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili z Nogometne zveze Slovenije, si bo Michel Platini poleg finala med Nizozemsko in Nemčijo ogledal še prireditev Nogomet za vse. Slednja bo potekala na ljubljanskem Kongresnem trgu v sredo po 12. uri, namenjena pa bo različnim skupinam, ki jim je skupno igranje nogometa – od socialno ranljivih skupin in otrok s posebnimi potrebami do osnovnošolcev in srednješolcev.

Ta dogodek na Kongresnem trgu bo nogometni uvod v finalni dvoboj EP v Stožicah. Tam se bosta ob 18. uri pomerili branilka naslova Nizozemska in Nemčija. Predsednik Uefe bo v Slovenijo pripotoval v zgodnjih popoldanskih urah, predvidoma med 15.15 in 15.45 pa si bo ogledal aktivnosti Nogometa za vse.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.