Šport > Nogomet
26 ogledov

Platini pred tekmo na Kongresnem trgu

Predsednika Aleksander Čeferin (levo) in Michel Platini v Nyonu. (Foto: Uefa.com uefa.com
Na sredino finalno tekmo evropskega nogometnega prvenstva do 17 let, ki ga je v zadnjih desetih dneh gostila Slovenija, bo prišel tudi predsednik krovne evropske nogometne zveze (Uefa) Michel Platini.

Kot so sporočili z Nogometne zveze Slovenije, si bo Michel Platini poleg finala med Nizozemsko in Nemčijo ogledal še prireditev Nogomet za vse. Slednja bo potekala na ljubljanskem Kongresnem trgu v sredo po 12. uri, namenjena pa bo različnim skupinam, ki jim je skupno igranje nogometa – od socialno ranljivih skupin in otrok s posebnimi potrebami do osnovnošolcev in srednješolcev.

Ta dogodek na Kongresnem trgu bo nogometni uvod v finalni dvoboj EP v Stožicah. Tam se bosta ob 18. uri pomerili branilka naslova Nizozemska in Nemčija. Predsednik Uefe bo v Slovenijo pripotoval v zgodnjih popoldanskih urah, predvidoma med 15.15 in 15.45 pa si bo ogledal aktivnosti Nogometa za vse.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.