Playboy se je obrisal pod nosom

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Kot enajsto po vrsti vam v naši rubriki Žurnalova športnica predstavljamo košarkarico Katarino Ristić, ki smo jo sprva obiskali v domači Škofji Loki, nato pa zavili še v prodajalno spodnjega perila in kopalk.
Oglej si celoten članek
Katarina je spodnje perilo in kopalke preizkušala v trgovini Lisca v ljubljanskem Cityparku. Lisci se za prijaznost seveda iskreno zahvaljujemo.

Spoznajte simpatično članico ženske košarkarske reprezentance Katarino Ristić, ki se s košarko ukvarja od svojega desetega leta. Katarina je v iztekajoči se sezoni igrala na Madžarskem za ekipo Szolnok. "Moja posebnost je to, da rada poskusim z metom za tri točke. Na tekmo v povprečju vržem po pet trojk," je o svoji specialiteti spregovorila Ristićeva. Sicer pa bo 27-letna Škofjeločanka v naslednji sezoni zagotovo igrala drugje, a za zdaj z agentom še ne želita izdati, kam jo bo vodila pot. V preteklosti je igrala v italijanski in poljski ligi, če pa je ne bi ustavila poškodba, bi se Ristićeva preizkusila tudi v poletnem kampu igralk čez lužo.

VIDEO – Katarina o svoji športni poti. TUKAJ.
Nikar ne spreglejte niti GALERIJE.

Šarmira jo smisel za humor
Pogovoru o njeni športni karieri je sledilo še zasebno življenje. "V prostem času najraje spim (smeh). Kadar ne spim, s prijateljicami hodim na kavo, igram Playstation, od slednjih najraje borilne veščine," je bila slikovita Katarina in nadaljevala z lastnostmi, ki jo pri nasprotnem spolu najbolj privlačijo: "Zanimajo me moški, ki me spravijo v dobro voljo. Če me fant pripravi do smeha, potem je  naredil že 90 odstotkov posla, da mi bo všeč."

VIDEO – Katarina o sebi malo drugače:


"Rada bi trenirala mlade"

Ker se zaradi poškodbe prednjih križnih vezi v profesionalni košarki ne vidi dlje od dveh let, slovenska reprezentantka že intenzivno razmišlja o prihodnjih izzivih: "Preostanek kariere hočem zaključiti na isti ravni kot do zdaj, v prihodnje pa bi me zanimalo delo agentke ali pa treniranje otrok."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.