Šport
393 ogledov

Playboy se je obrisal pod nosom

1/39
Žurnal24 main
Kot enajsto po vrsti vam v naši rubriki Žurnalova športnica predstavljamo košarkarico Katarino Ristić, ki smo jo sprva obiskali v domači Škofji Loki, nato pa zavili še v prodajalno spodnjega perila in kopalk.
Katarina je spodnje perilo in kopalke preizkušala v trgovini Lisca v ljubljanskem Cityparku. Lisci se za prijaznost seveda iskreno zahvaljujemo.

Spoznajte simpatično članico ženske košarkarske reprezentance Katarino Ristić, ki se s košarko ukvarja od svojega desetega leta. Katarina je v iztekajoči se sezoni igrala na Madžarskem za ekipo Szolnok. "Moja posebnost je to, da rada poskusim z metom za tri točke. Na tekmo v povprečju vržem po pet trojk," je o svoji specialiteti spregovorila Ristićeva. Sicer pa bo 27-letna Škofjeločanka v naslednji sezoni zagotovo igrala drugje, a za zdaj z agentom še ne želita izdati, kam jo bo vodila pot. V preteklosti je igrala v italijanski in poljski ligi, če pa je ne bi ustavila poškodba, bi se Ristićeva preizkusila tudi v poletnem kampu igralk čez lužo.

VIDEO – Katarina o svoji športni poti. TUKAJ.
Nikar ne spreglejte niti GALERIJE.

Šarmira jo smisel za humor
Pogovoru o njeni športni karieri je sledilo še zasebno življenje. "V prostem času najraje spim (smeh). Kadar ne spim, s prijateljicami hodim na kavo, igram Playstation, od slednjih najraje borilne veščine," je bila slikovita Katarina in nadaljevala z lastnostmi, ki jo pri nasprotnem spolu najbolj privlačijo: "Zanimajo me moški, ki me spravijo v dobro voljo. Če me fant pripravi do smeha, potem je  naredil že 90 odstotkov posla, da mi bo všeč."

VIDEO – Katarina o sebi malo drugače:


"Rada bi trenirala mlade"

Ker se zaradi poškodbe prednjih križnih vezi v profesionalni košarki ne vidi dlje od dveh let, slovenska reprezentantka že intenzivno razmišlja o prihodnjih izzivih: "Preostanek kariere hočem zaključiti na isti ravni kot do zdaj, v prihodnje pa bi me zanimalo delo agentke ali pa treniranje otrok."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.