Ples kroglic določil nasprotnika Maribora

Foto: Twitter NK Maribor
V Nyonu so opravili žreb parov tretjega kroga kvalifikacij za ligo prvakov.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Maribora bodo v 2. krogu kvalifikacij za ligo prvakov igral proti AIK Stockholmu, zmagovalec tega dvoboja pa se bo v 3. krogu pomeril z boljšim iz dvoboja BATE Borisov (Belorusija) in norveškim Rosenborgom, so določili na žrebu Evropske nogometne zveze v Nyonu.

Besni Maribor ni mogel ostati tiho: Zakaj se ni oglasil, ve le on!

Prve tekme tretjega kroga bodo 6. ali 7. avgusta, povratne pa 13. avgusta.

Vijoličasti bodo prvo tekmo z AIK Stockholmom igrali že v sredo ob 20.15 v Ljudskem vrtu. Skandinavci so bili v prvem krogu boljši od armenskega prvaka Ararata.

Spet drama Maribor oškodovan? Sodnik že držal rumenega, nato izvlekel rdečega

Maribor je 17. julija na povratni tekmi 1. kroga kvalifikacij premagal Valur Reykjavik z 2:0 (2:0), na prvi tekmi pa so Štajerci na Islandiji slavili s 3:0 ter se gladko prebili v nadaljevanje. Poletna okrepitev Maribora Rok Kronaveter je na prvi tekmi dvakrat podal in enkrat zadel, v Mariboru pa je zadel za vodstvo.

Liga prvakov Mariborčani brez težav v 2. krog

Foto: uefa.com

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.