Šport > Nogomet
3756 ogledov

Maribor ni mogel ostati tiho: Zakaj se ni oglasil, ve le on!

Čeprav so se takoj po tekmi z Rudarjem ugriznili v jezik, so dali kasneje jasno vedeti, kaj si mislijo o sojenju v Velenju.

Mariborčani po remiju z Rudarjem (1:1) v drugem krogu Prve Lige TS niso udrihali po sodnikih, kar sicer postaja ustaljena praksa v slovenskem nogometnem prostoru, temveč so se z mislimi raje preselili na evropske zelenice, kjer je pred njimi nov izziv v drugem krogu kvalifikacij za ligo prvakov.

kronaveter Spet drama Šport Maribor oškodovan? Sodnik že držal rumenega, nato izvlekel rdečega

Trener Milanič za razliko od prve ligaške tekme sezone, ko je bil po porazu s Triglavom zelo kritičen do sojenja, tokrat ni delal velikega pompa okoli sporne izključitve Roka Kronavetra, ki si je predčasen sprehod pod prho prislužil zaradi protestov, ker nad njim ni bil dosojen prekršek.

Novopečeni član Maribora naj bi pri tem žalil sodnika Asmirja Sagrkovića, ki mu je sprva nameraval pokazati rumenega, a se je nato odločil za rdeči karton. To pomeni, da Kronaveter ne bo mogel igrati na nedeljskem derbiju v Ljudskem vrtu z Olimpijo, katere član je bil zadnje štiri sezone.

kronaveter | Avtor: Print Screen Print Screen

Če so se Mariborčani po tekmi izognili pretirani kritiki na račun sodnikov, pa so svoj pogled na dogajanje v Velenju podrobneje predstavili na družbenih omrežjih.

Najprej so na tviterju objavili posledice starta Leona Črniča na Kronavetra in temu dodali posnetek incidenta s pomenljivim naslovom: "Ni prekrška, je pa rdeči karton?"

Končno presojo o upravičenosti protestov Kronavetra in reakciji sodnika prepuščamo vam.

Start s podplatom naj bi bil vedno med osnovnimi zadevami, z navodilom sodnikov, da zaščitijo igralca, ki mu tekmec ogrozi zdravje s takšnim posredovanjem. Sodnik je bil v neposredni bližini, brez motečih dejavnikov, ki bi mu zastirali pogled. Iztegnjena, dvignjena noga, toda … Asmir Sagrković se ni oglasil. Zakaj, ve le on. Je pa se odzval na odziv Roka Kronavetra, z rdečim kartonom. Tukaj je nova odločitev v škodo NK Maribor, ki je razvnela strasti in vplivala na razplet dvoboja v Velenju.

NK Maribor na kanalu YouTube

Komentarjev 4
 • Avatar Bella_McComas
  Bella_McComas 19:11 22.julij 2019.

  Google zdaj plačuje od 130 do 180 USD na uro za delo na spletu od doma. To delo sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem tednu te pogodbe sem zaslužil 8735 dolarjev. Ta služba je res neverjetna in ...prikaži več mi daje velik delež dohodka vsak dan. Prepričan sem, da boste dobili najboljši rezultat. Več o temm lahko preberete tukaj ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob99.Com

 • mihatirs 12:15 22.julij 2019.

  Mb itak klasično...ob slabi igri so vse ostali krivi...napovedujem poraz proti Olimpiji in nato še proti Muri, in nato posnetek dolg 30min vseh napak...raj trenirajte mal...

 • mihatirs 12:11 22.julij 2019.

  matr jokate po vsaki tekmi, ko otroci ste ratal s temi posnetki...pa kva je to s temi štajerci zadne 2 let...začnite bolj igrat pa pika...ne pa ko pičke...ja favl nad Krono je bil, to je pa to...če pa pizdi ker ...prikaži več misli da je zvezda pa pravilno da ga je vn vrgu...in še ga bo...