Po 10 letih spet na stadionu Juventusa, takšen je bil sprejem

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Navijači Stare dame so le pričakali nekdanjega zvezdnika.
Oglej si celoten članek

Na tekmi med Juventusom in Bologno se je po desetletju na stadionu Juventusa pojavil tudi legendarni Alessandro Del Piero. Ta je klub zapustil leta 2012, kasneje pa ni obiskoval tekem Stare dame. Razlog za to je bil prav slab razhod s klubom iz Torina, ki mu pred desetimi leti ni želel podaljšati pogodbe, zvezdnik pa je zato moral oditi.

Na dvoboju z Bologno je bil tokrat častni gost, iz lože pa je spremljal slabo predstavo Juventusa. Ta je osvojil le točko, v 95. minuti je poraz preprečil Dušan Vlahović.

Pred tekmo je uradni napovedovalec na stadionu sicer oznanil prisotnost Del Piera, tribune pa so eksplodirale od navdušenja, ko se je pojavil pred ložo.

Del Piero je skupno odigral 705 tekem za Juventus, dosegel je 290 zadetkov. Stari dami se je pridružil pred sezono 1993/94, ko je prestopil iz drugoligaša Padove, belo-črni dres je nato nosil skoraj 20 let. Kasneje je zaigral še za avstralski Sydney FC (48 tekem, 24 golov) in indijski Delhi Dynamos (10 tekem, 1 zadetek). Kariero je sklenil leta 2014.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.