Po 14 dneh boleča vrnitev Pedrose

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Jorge Lorenzo in Valentino Rossi Foto: Žurnal24 Nickey Hayden Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Andrea Dovizioso in Marco Simoncelli Foto: Žurnal24 Valentino Rossi Foto: Žurnal24 Jorge Lorenzo in Hector Barbera Foto: Žurnal24 Casey Stoner Foto: Žurnal24 Jorge Lorenzo Foto: Žurnal24 Jorge Lorenzo in Valentino Rossi Foto: Žurnal24 Nickey Hayden
14 dni po zlomu ključnice Dani Pedrosa spet dirka. Po treningu je čutil hude bolečine. Najhitrejši čas je na mokri stezi dosegel Jorge Lorenzo. Na treningu 125 kubičnega razreda so padali kot domine.
Oglej si celoten članek

Motociklistična sezona z novim svetovnim prvakom Jorgejem Lorenzom (Fiat Yamaha) se nadaljuje na Phillip Islandu, kjer bo v nedeljo VN Avstralije. Dirkače je pričakalo kislo vreme in tako je bil zaradi poplavljene steze (po močnem nočnem dežju) petkov trening prestavljen za dve uri. Ko so ga le uspeli izpeljati, je najhitrejši čas dosegel prav Lorenzo. Valentino Rossi (Fiat Yamaha) je na sedmem mestu zaostal sekundo in pol. "Vreme je neverjetno. Dirkal sem na meji mogočega. To niso bili pogoji za motociklizem. Upam, da bo jutri lepše vreme, tako lepo kot je bilo včeraj," je tarnal Rossi.

Ta hip me zelo boli. Bomo videli, ali bo bolečina ponoči minila.
Dani Pedrosa

Junak vikenda bo ne glede na rezultat Dani Pedrosa (Repsol Honda), ki se je 14 dni po zlomu ključnice že vrnil na motocikel. Odpeljal je le 10 krogov in bil z 10 sekundami zaostanka 17. "Načrt je bil, da preverim svoje stanje. V teh razmerah nisem želel tvegati. Lahko rečem, da imam dovolj moči, da upravljam motocikel, kar je dobro. So me pa opornice zelo ovirale. Jutri bom spet poskušal. Grem korak po korak. Ta hip me zelo boli. Bomo videli, ali bo bolečina ponoči minila," je takoj po treningu razlagal Pedrosa, ki ga najbolj boli na zaviranjih in v desnih zavojih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.