Po 15 minutah že vedel, da ne bo poraza

Foto: Gregor Katič
Foto: Gregor Katič
"Po 15 minutah igre sem videl, da ne moremo izgubiti. Preprosto imamo preveč izkušenj za slovenski prostor," je po derbiju dejal športni direktor Maribora Zlatko Zahović.
Oglej si celoten članek

Športni direktor Maribora Zlatko Zahović je zmago svojega moštva v derbiju proti Olimpiji (0:1) takole pokomentiral: "Po petnajstih minutah igre sem videl, da ne moramo izgubiti. Preprosto imamo preveč izkušenj za slovenski prostor. Poleg tega imamo tudi veliko mero kakovosti, tako da se lahko pravilno odzovemo v vsaki situaciji. V tekmo smo krenili skromno in brez podcenjevanja. Igrali smo proti motivirani Olimpiji, a so bili fantje dovolj zbrani in se držali navodil strokovnega štaba."

Mariborčani so spomladanski del prvenstva odprli z dvema zmagama in skočili na vrh letvica, ki ga do konca sezone ne nameravajo več zapustiti. Zahović se zaveda, da so v drugem delu sezone pomembne le točke, medtem ko je potrebno umetniški vtis potisniti v drugi plan: "Nismo v položaju, da bi igrali spektakularno. Lepa igra ne prinaša lovorik. Mi igramo na rezultat, o lepoti pa bomo razmišljali, če bomo imeli pred zadnjimi tekmami veliko točkovno zalogo. Zavedamo se, da je drugim zelo težko, ko prestavimo v višjo prestavo."

Več na goal.com/si.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.