Šport
28 ogledov

Po 15 minutah že vedel, da ne bo poraza

Zlatko Zahović Gregor Katič
"Po 15 minutah igre sem videl, da ne moremo izgubiti. Preprosto imamo preveč izkušenj za slovenski prostor," je po derbiju dejal športni direktor Maribora Zlatko Zahović.

Športni direktor Maribora Zlatko Zahović je zmago svojega moštva v derbiju proti Olimpiji (0:1) takole pokomentiral: "Po petnajstih minutah igre sem videl, da ne moramo izgubiti. Preprosto imamo preveč izkušenj za slovenski prostor. Poleg tega imamo tudi veliko mero kakovosti, tako da se lahko pravilno odzovemo v vsaki situaciji. V tekmo smo krenili skromno in brez podcenjevanja. Igrali smo proti motivirani Olimpiji, a so bili fantje dovolj zbrani in se držali navodil strokovnega štaba."

Mariborčani so spomladanski del prvenstva odprli z dvema zmagama in skočili na vrh letvica, ki ga do konca sezone ne nameravajo več zapustiti. Zahović se zaveda, da so v drugem delu sezone pomembne le točke, medtem ko je potrebno umetniški vtis potisniti v drugi plan: "Nismo v položaju, da bi igrali spektakularno. Lepa igra ne prinaša lovorik. Mi igramo na rezultat, o lepoti pa bomo razmišljali, če bomo imeli pred zadnjimi tekmami veliko točkovno zalogo. Zavedamo se, da je drugim zelo težko, ko prestavimo v višjo prestavo."

Več na goal.com/si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.