Po 16 letih padel nov svetovni rekord

Foto: Epa Dalilah Muhammad
Večkratna ameriška prvakinja je izboljšala 16 let star rekord v teku na 400 m z ovirami.
Oglej si celoten članek

Ameriška atletinja Dalilah Muhammad je na mitingu v ameriškem Des Moinesu postavila nov svetovni rekord v teku na 400 metrov z ovirami.

Pol leta za sinom Nekdanji svetovni rekorder izgubil boj z boleznijo

Devetindvajsetletna Američanka je razdaljo pretekla v času 52,20 sekunde, doslej najboljšo znamko na svetu Rusinje Julije Pečonkine iz leta 2003 pa je izboljšala za 14 stotink sekunde.

Foto: Epa Dalilah Muhammad

V priporu Olimpijki našli 50 kg prepovedanih drog

V New Yorku rojena Muhammadova je ena najboljših atletinj na tej razdalji v zadnjih letih, o tem zgovorno pričajo tudi njeni dosežki. Na poletnih olimpijskih igrah v Rio de Janeiru je osvojila odličje najbolj žlahtnega leska, na svetovnih prvenstvih v Moskvi 2013 in Londonu 2017 pa je bila srebrna.

Atletika Imamo novo evropsko prvakinjo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.