Po Dončiću na parket stopil še Dragić

Foto: Twitter Goran Dragić Miami
Mošta severnoameriške lige NBA se merijo na pripravljalnih tekmah pred začetkom nove sezone.
Oglej si celoten članek

Onstran Atlantika so tudi v noči z nedelje na ponedeljek potekale pripravljalne tekme na novo sezono severnoameriške košarkarske lige NBA.

Kraljeval na igrišču Prva tekma Dončića za Dallas: Kakšne nore poteze!

Po Luki Dončiću je prvo uradno tekmo pred začetkom nove sezone odigral tudi Goran Dragić, ki je z Miami Heat v gosteh vpisal poraz proti San Antonio Spurs s 100:104. Dragić je v 19 minutah dal 12 točk, tri skoke in dve podaji.

Po prvi tekmi Twitter eksplodiral od navdušenja nad Dončićem

Dragić, ki je začel v prvi peterki, je iz igre metal 4:9, od tega je imel dve trojki (2:3). Dragićev soigralec Hassan Whiteside je v 23 minutah zbral 20 točk in 13 skokov. Tri točke več od Dragića je dosegel še Rodney McGruder, ki pa je na parketu preživel kar zajetnejših 31 minut.

Za ostroge iz San Antonia je debitiral DeMare DeRozan, poletna menjava za Kawhija Leonarda, ki je 18 minutah je vpisal sedem točk. Strateg San Antonia Gregg Popovich je proti Miamiju preizkusil kar 18 košarkarjev. Največ točk je dosegel Rudy Gay 13.

Miami bo v pripravah odigral še pet tekem. 2. oktobra bo gostoval pri Charlottu, tri dni kasneje v Washingtonu, za konec priprav pa se bo doma pomeril z Orlandom, New Orleansom in Atlanto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.