Šport > Košarka
6022 ogledov

Twitter eksplodiral od navdušenja nad Dončićem

Luka Dončić Dallas Mavericks Reševalni pas/Twitter
Debi Luke Dončića za Dallas Mavericks so s številnimi objavami pospremili uporabniki družbenih omrežij.

Luka Dončić je bil prvi strelec Teličkov ob zmagi nad Beijing Ducks, pripravljalno tekmo je zaključil s 16 točkami, šestimi skoki in tremi blokadami. 

Luka Dončić Dallas Mavericks Kraljeval na igrišču Šport Prva tekma Dončića za Dallas: Kakšne nore poteze!

Mojstrstvo nekdanjega igralca madridskega Reala je bilo zlahka opaziti ob nekaterih prodornih potezah, vtis so malce pokvarile le štiri izgubljene žoge.

Uporabniki Twitterja so Slovenčev debi za NBA moštvo zaznamovali z bleščečimi pridevniki, čeprav se je našlo tudi nekaj skeptikov, ki bodo počakali na uradna srečanja rednega dela sezone.

Na spodnjih povezavah si lahko pogledate nekatere odzive "tviterašev". Eden od njih je zapisal: "Prvioščil bi si še več tega, kar servira Dončić! Takoj se vidi, zakaj je (okoli njega, op. a.) ves direndaj." Drugi je dodal: "Izgleda še bolje od oglaševanega."

Vrhunce Dončićeve igre je delil tudi dolgoletni NBA igralec Beno Udrih, medtem ko se je priznana novinarka mreže ESPN Rachel Nichols lotila tistih, ki so dvomili v mladeničeve sposobnosti: "Škoda, da se ni dalo ugotoviti, kako dober je Dončić v košarki, razen seveda vseh posnetkov, ki prikazujejo, kako dober je v košarki."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice