Šport > Košarka
25929 ogledov

"Luka Dončić je največji kiks NBA nabora"

David Blatt Žurnal24 main
Sloviti trener je povedal svoje mnenje o slovenskem košarkarju.

Pri NBA ekipi Dallas Mavericks so navdušeni nad tem, kaj prikazuje Luka Dončić na treningih. Telički so na naboru lige sicer izbirali šele kot peti, a so si Slovenca zagotovili v trgovanju z Atlanto. Ta je Dončića izbrala kot tretjega, a ga nato moštvu iz Teksasa predala za Traeja Younga in enega izmed izborov na naslednjih naborih. Pred Dončićem sta bila na draftu tokrat izbrana še Deandre Ayton (Phoenix) in Marvin Bagley III (Sacramento).

"Luka Dončić je največja napaka tokratnega nabora. Vsekakor bi moral biti prvi izbor. Menim, da o tem ni dvoma. Poznam obe ligi, v NBA nekatera moštva izbirajo po položaju, ali pa po potencialu košarkarja. A kar se tiče pripravljenosti, na naboru ni bilo igralca, ki bi bil bolj pripravljen na igranje v NBA. To sploh ni vprašanje. A igralca lahko izbiraš tudi zaradi drugih razlogov," je za Eurohoops dejal novi trener Olympiacosa David Blatt, ki je v ligi NBA vodil LeBrona Jamesa pri Clevelandu.

"Luka je izjemen talent, menim, da bo imel odlično NBA kariero," je še dodal trener, ki je v Evropi popeljal Maccabi do evropskega naslova, kot selektor Rusije pa je osvojil zlato na EP v Španiji leta 2007.

Komentarjev 6
  • 3ae2ba73631a6af2916f37016aa7b6aec4a9ed7a 02:09 30.september 2018.

    Tukaj ni click-bait-a. Naslov članka ustreza naslovu videa.

  • Lara_Woodhouse 16:41 28.september 2018.

    Dobra novica zdaj ponuja Google spletno poslovanje na domu. Za 3 ure na spletu lahko zaslužite do 958 do 1327 dolarjev na dan doma. To delo sem začel in še nikoli nisem bil srečnejši in zdaj ga delim z vami, ...prikaži več zato ga lahko preizkusite tudi. Pridružite se nam in obiščitee našo spletno stran za več podrobnosti ... ........ ➤➤➤ www.WebJob98.Com

  • Snežinko 11:53 28.september 2018.

    Dragi Ig. K: Očitno imaš ali neko hudo osebno zadovoljstvo ali pa zamero do Dončiča, da napišeš tako trapast in zavajajoč naslov??? Sram te bodi!!!