Po hudi prometni nesreči se je Woods vrnil na igrišče

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Tiger Woods uspešno nazaj na tekme.
Oglej si celoten članek

Ameriški zvezdnik golfa Tiger Woods je ob vnovični vrnitvi na tekmovanja prepričal z dobrim dosežkom na turnirju Genesis Invitational v mestecu Pacific Palisades v Kaliforniji. V prvem krogu je porabil 69 udarcev, dva pod parom, in je na 27. mestu.

"Cel dan sem skušal ostati miren in ugotoviti, kaj počnem," je dejal golfist, ki je na tekmovanju serije PGA nazadnje nastopil pred sedmimi meseci na odprtem prvenstvu Velike Britanije v St. Andrewsu.

Danes ga je na tekmi bučno pozdravila tudi množica navijačev, ki je skandirala njegovo ime. A Woods se je po slabem uvodu bolj ukvarjal sam s sabo. "Vrnil sem se v igro. Na koncu pa mi je uspel lep finiš." Zadnje tri luknje je zaključil z izjemno natančnostjo vsakič z birdiem.

Woods se je hudo poškodoval v prometni nesreči pred letom dni. Večkrat je imel zlomljeno desno nogo. Kasneje se je le s trudom vračal na tekmovanja le na redkih izbranih turnirjih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.