Šport
154 ogledov

Po hudi prometni nesreči se je Woods vrnil na igrišče

Tiger Woods, vrnitev po nesreči Profimedia
Tiger Woods uspešno nazaj na tekme.

Ameriški zvezdnik golfa Tiger Woods je ob vnovični vrnitvi na tekmovanja prepričal z dobrim dosežkom na turnirju Genesis Invitational v mestecu Pacific Palisades v Kaliforniji. V prvem krogu je porabil 69 udarcev, dva pod parom, in je na 27. mestu.

"Cel dan sem skušal ostati miren in ugotoviti, kaj počnem," je dejal golfist, ki je na tekmovanju serije PGA nazadnje nastopil pred sedmimi meseci na odprtem prvenstvu Velike Britanije v St. Andrewsu.

Danes ga je na tekmi bučno pozdravila tudi množica navijačev, ki je skandirala njegovo ime. A Woods se je po slabem uvodu bolj ukvarjal sam s sabo. "Vrnil sem se v igro. Na koncu pa mi je uspel lep finiš." Zadnje tri luknje je zaključil z izjemno natančnostjo vsakič z birdiem.

Woods se je hudo poškodoval v prometni nesreči pred letom dni. Večkrat je imel zlomljeno desno nogo. Kasneje se je le s trudom vračal na tekmovanja le na redkih izbranih turnirjih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.