Po Iličiću v Palermo še Bačinović!

Foto: Žurnal24 Josip Iličić je najslavnejši izvozni produkt Maribora v Serie A. (Foto: Nino Ver
Po naših neuradnih informacijah naj bi nogometaš Maribora Josip Iličić za odškodnino 2,3 milijona evrov prestopil k italijanskemu prvoligašu Palermu. Pridružil naj bi se mu tudi Mariborčan Armin Bačinović.
Oglej si celoten članek
Josip Iličić zelo verjetno ne bo igral na povratni tekmi Maribora v Ljudskem vrtu proti Palermu.

Nekdanji nogometaš Interblocka, zdaj pa Maribora in novopečeni slovenski reprezentant Josip Iličić naj bi s Palermom, ki je nasprotnik Maribora v zadnjem predkolu Evropske lige, podpisal štiriletno pogodbo.

Naš vir še razkriva, da naj bi bila odškodnina, ki jo bo Mariboru izplačalo petouvrščeno moštvo Serie A v lanski sezoni, 2,3 milijona evrov. Novico o prestopu so zapisali tudi nekateri italijanski mediji, navajajo, da naj bi novico o prestopu 22-letnega Gorenjca uradno objavili šele tik pred povratnim srečanjem četrtega kroga kvalifikacij za evropsko ligo v Mariboru.

Informacijo smo želeli preveriti tudi pri športnem direktorju Maribora Zlatku Zahoviću, ki pa novice ni želel komentirati in dejal, da so osredotočeni zgolj na povratno tekmo s Palermom.

V Palermo tudi Bačinović
Po poti Josipa Iličića pa naj bi šel v Palermo še Mariborčan Armin Bačinović. Pri italijanskem športnem dnevniku La Gazzetta dello Sport so zapisali, da je prestop Iličića že končan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.