Šport > Nogomet
20 ogledov

Po Iličiću v Palermo še Bačinović!

Josip Iličić je najslavnejši izvozni produkt Maribora v Serie A. (Foto: Nino Ver Žurnal24 main
Po naših neuradnih informacijah naj bi nogometaš Maribora Josip Iličić za odškodnino 2,3 milijona evrov prestopil k italijanskemu prvoligašu Palermu. Pridružil naj bi se mu tudi Mariborčan Armin Bačinović.
Josip Iličić zelo verjetno ne bo igral na povratni tekmi Maribora v Ljudskem vrtu proti Palermu.

Nekdanji nogometaš Interblocka, zdaj pa Maribora in novopečeni slovenski reprezentant Josip Iličić naj bi s Palermom, ki je nasprotnik Maribora v zadnjem predkolu Evropske lige, podpisal štiriletno pogodbo.

Naš vir še razkriva, da naj bi bila odškodnina, ki jo bo Mariboru izplačalo petouvrščeno moštvo Serie A v lanski sezoni, 2,3 milijona evrov. Novico o prestopu so zapisali tudi nekateri italijanski mediji, navajajo, da naj bi novico o prestopu 22-letnega Gorenjca uradno objavili šele tik pred povratnim srečanjem četrtega kroga kvalifikacij za evropsko ligo v Mariboru.

Informacijo smo želeli preveriti tudi pri športnem direktorju Maribora Zlatku Zahoviću, ki pa novice ni želel komentirati in dejal, da so osredotočeni zgolj na povratno tekmo s Palermom.

V Palermo tudi Bačinović
Po poti Josipa Iličića pa naj bi šel v Palermo še Mariborčan Armin Bačinović. Pri italijanskem športnem dnevniku La Gazzetta dello Sport so zapisali, da je prestop Iličića že končan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.