Po izpadu iz Evrope so navijači obračunali z igralcem

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometaši Vojvodine so izpadli v prvem predkrogu kvalifikacij za evropsko ligo. Njihovi navijači so jih obiskali v garderobi.
Oglej si celoten članek

"V šoku sem. Ne vem, kaj se dogaja. Ti kvazi navijači so nam povzročili prave travme, ne moremo več normalno funkcionirati," je za Blicsport dejal nogometaš Nikola Trujić, ki je s soigralci iz evropskega tekmovanja izpadel po porazu z 0:2 proti slovaškemu Ružomberoku.

"Po vsaki tekmi gremo pozdraviti navijače, tako je bilo tudi v Ružomberoku. Nekateri od njih so nas začeli preklinjati, psovati, žaliti. Odšel sem jih pozdravit kljub žalitvam, dejal sem jim, da smo dali vse od sebe, a nam ni uspelo. Začeli so nas poniževati," je še dejal igralec, ki pa ga je najhujše še čakalo.

"Po tuširanju sem se želel obleči v garderobi, ko je vstopilo okoli 15 navijačev. Njihov vodja me je zgrabil za vrat, me vlekel nekaj metrov in me vrgel na klop. Drug navijač me je z roko udaril v glavo, dejali so nam, da nas ne želijo več videti."

"Nato so se obrnili na trenerja in mu dejali 'če boš Trujića poslal v igro le za minuto, lahko oba letita iz kluba'," je reakcijo navijačev še opisal nogometaš, ki so mu še zagrozili, da bo 'videl svojega boga' po vrnitvi v Novi Sad.

"Odšel sem v bolnišnico na prvo pomoč, prevzel dokumentacijo in jih bom tožil. Ne vidim smisla v tem, da bi ostal v klubu," je zaključil Trujić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.