Šport > Nogomet
54 ogledov

Po izpadu iz Evrope so navijači obračunali z igralcem

Nikola Trujić EPA
Nogometaši Vojvodine so izpadli v prvem predkrogu kvalifikacij za evropsko ligo. Njihovi navijači so jih obiskali v garderobi.

"V šoku sem. Ne vem, kaj se dogaja. Ti kvazi navijači so nam povzročili prave travme, ne moremo več normalno funkcionirati," je za Blicsport dejal nogometaš Nikola Trujić, ki je s soigralci iz evropskega tekmovanja izpadel po porazu z 0:2 proti slovaškemu Ružomberoku.

"Po vsaki tekmi gremo pozdraviti navijače, tako je bilo tudi v Ružomberoku. Nekateri od njih so nas začeli preklinjati, psovati, žaliti. Odšel sem jih pozdravit kljub žalitvam, dejal sem jim, da smo dali vse od sebe, a nam ni uspelo. Začeli so nas poniževati," je še dejal igralec, ki pa ga je najhujše še čakalo.

"Po tuširanju sem se želel obleči v garderobi, ko je vstopilo okoli 15 navijačev. Njihov vodja me je zgrabil za vrat, me vlekel nekaj metrov in me vrgel na klop. Drug navijač me je z roko udaril v glavo, dejali so nam, da nas ne želijo več videti."

"Nato so se obrnili na trenerja in mu dejali 'če boš Trujića poslal v igro le za minuto, lahko oba letita iz kluba'," je reakcijo navijačev še opisal nogometaš, ki so mu še zagrozili, da bo 'videl svojega boga' po vrnitvi v Novi Sad.

"Odšel sem v bolnišnico na prvo pomoč, prevzel dokumentacijo in jih bom tožil. Ne vidim smisla v tem, da bi ostal v klubu," je zaključil Trujić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.