Do Messijevih predstav kritična tudi lastna mati!

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Pol sveta je prepričanega, da si najboljši na svetu, morda celo najboljši vseh časov. Toda med kritiki se včasih znajde tudi lastna mati. Vsaj tako je v primeru Lionela Messija.
Oglej si celoten članek

Gospa Celia Cuccittini, mati znamenitega Lionela Messija, je takoj potem, ko je sin postal prvi nogometaš v zgodovini s šestimi Zlatimi žogami, dala kratek, a zelo zanimiv intervju za CNN radio.

Foto: Profimedia Lionel Messi in njegova mati

"Kot celoten svet tudi mene Leo vsak dan znova preseneti s stvarmi, ki jih dosega v življenju. Sem presrečna. Kot je sam povedal na podelitvi, je to nagrada, katere več nismo upali pričakovati. Mislili smo, da je peta Zlata žoga poslednja v njegovi karieri, tako da je ta resnično prekrasno presenečenje," je bila sprva polna hvale na sinov račun gospa Cuccittini, nato pa se je lotila tudi rak rane svojega Lea:

"Normalno, da mojega sina ne ljubijo po celem svetu, toda kot mater me bolijo žalitve na njegov račun, saj se lahko kritizira tudi brez žaljenja, poniževanja in norčevanja. Celotna njegova družina se zaveda, da ima Leo še določen dolg do Argentine."

"Pa saj mu tudi sama ves čas govorim: 'Leo, slabo igraš za Argentino!' Toda verjemite mi, nihče na svetu si ne želi osvojiti Svetovnega prvenstva ali Cope Americe bolj od mojega Lea," je nastope svojega sina za reprezentanco pokomentirala Messijeva mati ter zaključila:

"Kar se tiče reprezentance pa mu resnično večkrat rečem: 'Eh, moj sin. Ne bom se vmešavala v tvoj posel, toda... Nekaj ne delaš prav.'"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:53 4. December 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.