Šport > Nogomet
1593 ogledov

Do Messijevih predstav kritična tudi lastna mati!

Lionel Messi in njegova mati Twitter
Pol sveta je prepričanega, da si najboljši na svetu, morda celo najboljši vseh časov. Toda med kritiki se včasih znajde tudi lastna mati. Vsaj tako je v primeru Lionela Messija.

Gospa Celia Cuccittini, mati znamenitega Lionela Messija, je takoj potem, ko je sin postal prvi nogometaš v zgodovini s šestimi Zlatimi žogami, dala kratek, a zelo zanimiv intervju za CNN radio.

Lionel Messi in njegova mati | Avtor: Profimedia Profimedia

"Kot celoten svet tudi mene Leo vsak dan znova preseneti s stvarmi, ki jih dosega v življenju. Sem presrečna. Kot je sam povedal na podelitvi, je to nagrada, katere več nismo upali pričakovati. Mislili smo, da je peta Zlata žoga poslednja v njegovi karieri, tako da je ta resnično prekrasno presenečenje," je bila sprva polna hvale na sinov račun gospa Cuccittini, nato pa se je lotila tudi rak rane svojega Lea:

"Normalno, da mojega sina ne ljubijo po celem svetu, toda kot mater me bolijo žalitve na njegov račun, saj se lahko kritizira tudi brez žaljenja, poniževanja in norčevanja. Celotna njegova družina se zaveda, da ima Leo še določen dolg do Argentine."

"Pa saj mu tudi sama ves čas govorim: 'Leo, slabo igraš za Argentino!' Toda verjemite mi, nihče na svetu si ne želi osvojiti Svetovnega prvenstva ali Cope Americe bolj od mojega Lea," je nastope svojega sina za reprezentanco pokomentirala Messijeva mati ter zaključila:

"Kar se tiče reprezentance pa mu resnično večkrat rečem: 'Eh, moj sin. Ne bom se vmešavala v tvoj posel, toda... Nekaj ne delaš prav.'"

Komentarjev 1
  • Avatar Kseliessa
    Kseliessa 23:53 04.december 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

Sorodne novice