Šport > Nogomet
2437 ogledov

Bes Oblakovih navijačev: v Messija vrgli dežnik, boleča sporočila Griezmannu

Antoine Griezmann in Lionel Messi Profimedia
Navijači Atletica so v grozljivi atmosferi pričakali svojega nekdanjega ljubljenca, nič kaj bolj ljubeče pa niso sprejeli niti argentinskega zvezdnika.

Antoine Griezmann je bil deležen hladne dobrodošlice, potem ko se je prvič v dresu Barcelone vrnil pred navijače madridskega Atletica, katerega barve je branil v prejšnjih sezonah.

Izjemnega Francoza ter nekdanjega ljubljenca stadiona Wanda Metropolitano so najprej pričakali glasni vzkliki, da naj umre, nato pa so navijači razprostrli transparent s sporočilom za Griezmanna:

"Želel si si ustvariti ime, pri tem pa si pozabil biti človek!"

Še bolj kot vrnitev sovražnika številka ena pa je navijače Rojiblancosov razjezil Lionel Messi, ki je s pravo mojstrovino premagal našega Jana Oblaka ter prinesel zmago gostom.

Odločilni zadetek v 86. minuti je celo toliko razjezil navijače, da so številni predmeti poleteli na igrišče, med drugim tudi dežnik, katerega je besni navijač vrgel proti strelcu zmagovitega zadetka.

Toda tudi sovražno vzdušje do konca tekme ni zmotilo Barcelone, ki je po zmagi nad Atleticom zasedla prvo mesto na lestvici, katerega si deli z drugim madridskim klubom, Realom, medtem ko Rojiblancosi na šestem zaostajajo za šest točk in imajo tekmo več.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice