Šport > Nogomet
3650 ogledov

"Najeli so psihiatra, da bi mu prepovedal gledanje porničev"

Ousmane Dembele Profimedia
Strokovni komentator je bil v elementu.

Na sinočnji tekmi lige prvakov je Barcelona s 3:1 premagala Borussio Dortmund, tretji zadetek za Katalonce pa je na tekmi zabil Antoine Griezmann. Ta je sicer v igro vstopil po poškodbi rojaka Ousmaneja Dembeleja, ki je zelenico moral zapustiti pri izidu 0:0 po slabe pol ure. Gre še za eno v vrsti poškodb, ki jih je po prihodu v Barcelono utrpel mladi Francoz.

Zanj je njegov klub avgusta 2017 prav Borussiji odštel 105 milijonov evrov, z dodatnimi bonusi pa naj bi na račun nemškega kluba sedlo še dodatnih 40 milijonov. Visoke cene mladenič ni opravičil, s svojim vedenjem, odvisen naj bi bil od računalniških igric, pa si je prislužil tudi jezo nekaterih strokovnjakov. Kot zadnji je brez dlake na jeziku o njem spregovoril strokovni komentator RTS Rade Bogdanović.

Atletico Madrid - Barcelona
Nedelja, 1.12.2019, ob 20:55 na SK1.

"Gre za absurdnost življenja in časa v katerem živimo. Za človeka so odšteli 150 milijonov evrov z bonusi. Toliko denarja je potrebnih za popolno prenovo Kliničnega centra Srbije, da bi se lahko primerno skrbelo za 7 milijonov prebivalcev Srbije. Njegov transfer predstavlja 35 % vrednosti Komercijalne banke," je svoj pogled na zvezdnika Barcelone začel nekdanji nogometaš, ki je v karieri zaigral tudi za madridski Atletico, zbral pa je tri nastope za reprezentanco in pri tem dosegel dva zadetka.

Samir Handanović Liga prvakov Šport Kakšen šok za Handanovića, od 2:0 do 1:1

"Barcelona mu je najprej nabavila nutricionista, da mu je razložil, da se ne sme prehranjevati v restavracijah s hitro prehrano, nato so najeli psihiatra, da mu je pojasnil, da je profesionalni nogometaš in ponoči ne sme gledati porničev in igrati računalniških igric na profesionalni ravni," je med drugim še dodal Bogdanović.

Nato pa je sledil še večji šok. "Dortmund ni šele zdaj padel v formi. Oni so izven forme že od aprila , ko se je trener odločil, da mu bodo v obrambi igrali štirje črnci. Takrat je šlo vse po zlu in od tega si trener ni opomogel. Zdaj je že pečen in se mu že pripravlja odpoved," je izjavil strokovni komentator, njegova izjava pa je takoj naletela na zgražanje javnosti v Srbiji in okolici.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.