Šport > Nogomet
2964 ogledov

"Obnašanje nogometašev Barcelone je žalostno"

Ondrej Kolar Profimedia
Praški klub je presenetljivo osvojil točko na gostovanju na Camp Nou.

Vratar Ondřej Kolář je s šestimi zbranimi obrambami blestel na obračunu lige prvakov med Barcelono in praško Salvijo in bil tako najzaslužnejši za veliko točko, ki so jo Čehi osvojili v Kataloniji. Po tekmi se je sicer pritožil nad vedenjem zvezdnikov Barcelone.

"Messi in ostali njihovi igralci so po tekmi odhiteli v garderobo, nekateri nas niso niti pozdravili. Bilo je žalostno. V klubu smo se veselili srečanja s takšnimi zvezdniki, hteli smo zamenjati drese z njimi, vendar se oni niso najlepše obnašali," je dejal Kolář.

Ta je nato izposatvil eno izjemo. "Marc-André ter Stegen me je počakal v tunelu. Zaustavil me je in mi dejal, da že dolgo ni videl tako dobrega vratarskega nastopa. Pohvalil je tudi mojo igro z nogo. Ne morem vam opisati, kako sem srečen zaradi njegovih besed," je povedal 25-letni čuvaj mreže.

Ondrej Kolar | Avtor: Profimedia Profimedia

V skupini F ima po šririh odigranih tekmah Barcelona osem točk, Borussija Dortmund sedem, Inter Samirja Handanovića pa štiri. Slavija je z dvema remijema prišla do dveh točk.

Nekaj ne 'štima' Šport Kronski dokaz, da Messi ne zaupa Griezmannu Chelsea Liga prvakov Šport V Londonu poslastica z osmimi zadetki, spodrsljaj Barce, udarec za Handanovića
Komentarjev 1
  • mizimazi 16:39 06.november 2019.

    Male prepotentne pizdice okrog Mesija...