Šport > Nogomet
7002 ogledov

Prizor iz Barçine slačilnice: Messijeva poteza močno odmeva

Print Screen
So mlademu napadalcu šteti dnevi v Barceloni?

Posnetek iz zakulisja po zmagi Barcelone na tekmi  španske La Lige s Celto (4:1) naj bi nakazoval skrhan odnos med Lionelom Messijem in Ousmanejem Dembelejem, so prepričani številni navijači španskega prvaka.

Ondrej Kolar Junak Slavije: Šport "Obnašanje nogometašev Barcelone je žalostno"

Argentinski superzvezdnik, ki je na tekmi dosegel hat-trick, je hodil svoj "zmagoviti krog" proti garderobi in se na poti pozdravljal s številnimi soigralci ter člani strokovnega vodstva. 

Po objemu z dolgoletnim pajdašem Sergiom Busquetsom je Messi vstopil v slačilnico, kjer sta skupaj tičala Dembele in Samuel Umtiti. Slednji je vstal in prvemu zvezdniku moštva segel v roko, medtem ko si je Dembele z brisačo raje prekril obraz.

Messi je odšel mimo, ne da bi 22-letnemu napadalcu namenil kanček pozornosti, a tudi Dembele ni storil ničesar, da bi to preprečil.

Argentinec se je nato rokoval z Sergijem Robertom, zelo toplo pa je pozdravil tudi Antoina Griezmanna, s katerim očitno nista v tako slabih odnosih, kot se je namigovalo v zadnjem času.

Zvezdnika na zelenici še nista spletla prave kemije, a se, sodeč po pozdravu, očitno dobro razumeta.

Nekaj ne 'štima' Šport Kronski dokaz, da Messi ne zaupa Griezmannu

Pozdrav z Griezmannom dokazuje, da je med njima vse v najlepšem redu, navijače Barcelone pa zdaj bolj skrbi Messijev odnos do Dembeleja. Seveda nihče ne ve, kaj točno se plete med njima, zgodovina pa nas uči, da se igralcem, ki se ne razumejo z Messijem, v Barceloni ne piše nič dobrega.

Komentarjev 1
  • puelasedulaest 22:50 11.november 2019.

    Inšpektorji, kaj čakate, če vas pa vabi!!!!!!!!!!!!!!!