Šport > Nogomet
1576 ogledov

Konec ugibanj! Pricurljala informacija, kdo bo letos osvojil Zlato žogo

Lionel Messi Profimedia
Mediji trdijo, da je dobitnik Zlate žoge že bil obveščen o svoji zmagi ter se je tudi dotaknil trofeje.

Lionel Messi bo osvojil prestižno nagrado Zlata žoga za leto 2019! Tako vsaj trdi španski časnik Mundo Deportivo, ki se je dokopal do informacije, kljub temu da je do ceremonije še skoraj teden dni.

Gala slovesnost je sicer na sporedu v ponedeljek 2. decembra, toda Mundo Deportivo trdi, da so pri France Footballu že kontaktirali izjemnega Argentinca ter ga informirali, da je nagrada njegova.

"V torek so mu na sestanku pojasnili, da bo on osvojil Zlato žogo za leto 2019. Imel je celo priložnost, da se je dotaknil trofeje, katero mu bodo izročili na veliki slovesnosti v Parizu," so zapisali v besedilu omenjenega medija.

Messi in Ronaldo | Avtor: Profimedia Profimedia

Messijeva konkurenta za naslov sta sicer še Virgil van Dijk ter Cristiano Ronaldo, ki ima prav tako kot Argentinec pet naslovov. Če se izkaže, da informacija drži, bo Messi s šestimi Zlatimi žogami postal absolutni rekorder.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice