Šport > Nogomet
3061 ogledov

Messi izzvan na pretep, tako se je odzval

messi suarez Epa
Prijateljska tekma med Argentino in Urugvajem se je sprevrgla v besedni dvoboj med Lionelom Messijem in Edinsonom Cavanijem.

Med prijateljskim obračunom južnoameriških reprezentanc, ki se je končal z neodločenim izidiom (2:2), se je zaiskrilo med Lionelom Messijem in Edinsonom Cavanijem.

Lionel Messi Kritike Šport Oster napad na Messija: "Pritiska in izkorišča!"

Zvezdnika sta si imela tekom obračun marsikaj povedati, napadalec PSG-ja pa je kasneje dejal, da je vse to samo del nogometne igre. "Na trenutke je bilo nekaj trenja, zgodilo se je marsikaj, kar spada k igri, še posebej v Južni Ameriki," je pojasnil.

Prepi se je vnel po pekršku Matiasa Vecina nad Messijem, nakar naj bi Cavani zvezdnika Barcelone pozval k pretepu. "Dajva se stepsti," strelca prvega zadetka na srečanju citira argentinski Ole. "Kadarkoli želiš," mu je vrnil Messi.

Navijači na nogah Šport Prizor iz Barçine slačilnice: Messijeva poteza močno odmeva

Napete strasti sta na igrišču pomagala miriti Diego Godin in Luis Suárez. Besedni dvoboj se je z zelenice prenesel v tunel, kjer sta zvezdnika še obračunavala, a je ostalo pri tem.

 | Avtor: Epa Epa

Urugvaj je na srečanju povedel z golom Cavanija, za izenačenje pa je poskrbel Sergio Agüero. Po zadetku Luisa Suáreza je kazalo na zmago Urugvaja, a je Messi v drugi minuti sodnikovega podaljška izenačil z bele točke.

Nekaj ne 'štima' Šport Kronski dokaz, da Messi ne zaupa Griezmannu

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.