Šport > Nogomet
3688 ogledov

Oster napad na Messija: "Pritiska in izkorišča!"

Lionel Messi Argentina Brazilija Epa
Po velikem južnoameriškem derbiju se poraženci še niso sprijaznili s porazom.

V petek sta se v savdijskem Riadu na zdaj že tradicionalni prijateljski tekmi pomerili reprezentanci Argentine in Brazilije. Uspešnejši so bili Argentinci (1:0), edini zadetek je v 13. minuti dosegel Lionel Messi.

Slednji je zadel po enajstmetrovki, ki jo je sam izsilil. Strel z bele točke mu je vratar Alisson Becker sicer ubranil, a je legendarni napadalec odbito žogo nato potisnil v mrežo in razveselil svoje rojake.

Po srečanju so v brazilskem taboru, kjer so se morali znajti brez poškodovanega zvezdnika Neymarja, veliko govorili o sojenju, v središču pozornosti je bil prav Messi. Kapetan Brazilije Thiago Silva je podal svoje mnenje.

Jan Oblak "Zato je zame..." Šport Latvijski selektor pričakoval boljšo Slovenijo, a se vseeno priklonil Oblaku

"Messi želi diktirati tekmo. Naredil je dva huda prekrška, se prerekal s sodnikom, a ta ni naredil nič, ni mu dal niti kartona. Sodniki bi morali občudovanje Messija pustiti ob robu igrišča," je bil jasen branilec Paris Saint-Germaina.

"On (Messi, op. a.) vedno skuša izsiliti prekršek ali pa prekinitev v nevarni coni. Vedno je bil takšen. Govoril sem z igralci v Španiji in povedali so mi isto - on hoče kontrolirati tekmo. V Ligi prvakov tega ne dela, ker so tam sodniki strožji. Lahko vidite, da tam tega ne počne tako pogosto, a obstajajo sodniki, ki zelo občudujejo Messija," je dodal Silva.

Avstrijska nogometna reprezentanca Euro 2020 Šport Dokončno znano, kdo iz slovenske skupine potuje na Euro

Brazilija in Argentina sta se pomerili v polfinalu letošnjega južnoameriškega prvenstva, uspešnejši so bili Brazilci. Ti so, kot gostitelji turnirja, po finalni zmagi nad Perujem osvojili lovoriko.

Komentarjev 1
  • vojko06 17:28 17.december 2019.

    Brazilcki bla bla bla...MESSI BOG NOGOMETA

Sorodne novice