Po Messiju še Martino

Foto: EPA
Foto: EPA
Selektor argentinske nogometne reprezentance je odstopil s položaja.
Oglej si celoten članek

Po največjem argentinskem zvezdniku napadalcu in kapetanu reprezentance Lionelu Messiju, ki ne želi več obleči reprezentančnega dresa, se je po dveletnem sodelovanju za odhod iz reprezentance odločil tudi 53-letni selektor Gerardo Martino, so poročali argentinski mediji.

Argentinska reprezentanca je na jubilejnem celinskem tekmovanju, južnoameriškem prvenstvu, ki je bilo v ZDA, boj za naslov izgubila v finalu proti Čilu po izvajanju enajstmetrovk. S porazom proti Čilu v finalu po enajstmetrovkah se je za Argentino končalo tudi lansko južnoameriško nogometno prvenstvo.

Razlog za selektorjev odstop po poročanju tamkajšnjih medijev leži v spodletelem dogovoru s klubi, ki so svojim igralcem prepovedali nastop za reprezentanco na olimpijskem turnirju v Rio de Janeiru, s čimer bi bil v celoti ogrožen nastop Argentine na poletnih olimpijskih igrah avgusta v Braziliji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.