Šport > Nogomet
61 ogledov

Po Messiju še Martino

gerardo martino EPA
Selektor argentinske nogometne reprezentance je odstopil s položaja.

Po največjem argentinskem zvezdniku napadalcu in kapetanu reprezentance Lionelu Messiju, ki ne želi več obleči reprezentančnega dresa, se je po dveletnem sodelovanju za odhod iz reprezentance odločil tudi 53-letni selektor Gerardo Martino, so poročali argentinski mediji.

Argentinska reprezentanca je na jubilejnem celinskem tekmovanju, južnoameriškem prvenstvu, ki je bilo v ZDA, boj za naslov izgubila v finalu proti Čilu po izvajanju enajstmetrovk. S porazom proti Čilu v finalu po enajstmetrovkah se je za Argentino končalo tudi lansko južnoameriško nogometno prvenstvo.

Razlog za selektorjev odstop po poročanju tamkajšnjih medijev leži v spodletelem dogovoru s klubi, ki so svojim igralcem prepovedali nastop za reprezentanco na olimpijskem turnirju v Rio de Janeiru, s čimer bi bil v celoti ogrožen nastop Argentine na poletnih olimpijskih igrah avgusta v Braziliji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.