Po prerekanju Luke z igralci Sonc se je oglasil še večni rival, to je sporočil!

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Dončić je popeljal svoj Dallas do izenačenja, obenem pa navdušil svojega večnega rivala in prijatelja Traeja Younga.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski zvezdnik v ligi NBA Luka Dončić je na šesti tekmi polfinala zahodne konference proti Phoenix Suns popeljal Dallas Mavericks do slavja s 113:86 in v boju na štiri zmage do izenačenja na 3:3.

NBA končnica Izjemni Luka Dončić izsilil še sedmo tekmo

Dončić je naravnost blestel s 33 točkami, 11 skoki, osmimi podajami in štirimi ukradenimi žogami, tako da je navdušil tudi svojega večnega rivala, s katerim sta neverjetno povezana.

Vse odkar sta bila leta 2018 na naboru za ligo NBA zamenjana, svet ves čas spremlja in primerja karieri Dončića in Traeja Younga, ki sta v prvih štirih letih igranja v ligi dokazala, da gre za najboljša igralca generacije.

Foto: Profimedia Luka Dončić Trae Young

A prav zaradi tega, ker sta bila zamenjana drug za drugega, se je preko medijev ustvarilo veliko rivalstvo, saj se ju stalno primerja ter ocenjuje, medtem ko se še vedno številni strokovnjaki kregajo, katera ekipa je zmagovalka menjave zvezdnikov.

A čeprav se je med obema mladima igralcema razvilo rivalstvo, saj bosta njuni karieri za vedno povezani, med njima ne manjka spoštovanja. To je v tem primeru dokazal Young, ki je po novi navdušojoči predstavi Dončića svoje mnenje delil preko Twitterja.

Foto: Profimedia Luka Dončić Trae Young

Young je bil namreč navdušen, da je med Dončićem in igralci Phoenixa veliko zbadanja in provociranja, a da Luka na koncu svoje besede tudi podkrepi z dejanji.

"Kako je Luka podkrepil vso to svoje govoričenje! Naravnost skuhal je te tipe!" je bil po tekmi navdušen Young, ki je tudi sam tekom zadnjih sezon že imel nekaj besednih obračunov s košarkarji Phoenixa in je več kot očitno na strani svojega prijatelja in rivala iz Dallasa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.