Po spogledovanju s Slovenijo sedel na klop BiH

Foto: Profimedia Robert Prosinečki je bil eden izmed možnih naslednikov Srečka Katanca.
Robert Prosinečki je bil eden izmed možnih naslednikov Srečka Katanca.
Robert Prosinečki bo v naslednjem kvalifikacijskem ciklusu vodil "zmaje".
Oglej si celoten članek

Robert Prosinečki, nekdanji hrvaški nogometni zvezdnik, ki je nekaj časa igral pri Olimpiji, je novi selektor reprezentance Bosne in Hercegovine. 

Hrvat, ki so ga nekateri omenjali kot kandidata za prevzem slovenske reprezentance, so izbrali na seji izvršnega komiteja bosanske zveze, dobil je prednost pred protikandidatom Amarjem Osimom.

Hrvaški strokovnjak, ki je do zdaj vodil Azerbajdžan, je na klopi zamenjal Mehmeda Baždarevića, pod njegovim vodstvom se ekipa ni uvrstila na svetovno prvenstvo v Rusiji.

Prosinečki, nekdanji nogometaš Reala, Barcelone, Seville, Ovieda, Portsmoutha, Standard Liega, Crvene zvezde in zagrebškega Dinama, je samostojno trenersko pot začel pri Crveni zvezdi, pred Azerbajdžanom pa je vodil tudi turški Kayserispor.

Hladen tuš Hrvat obrnil hrbet NZS: "Moji načrti so ..."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.