Po sporu in obračunavanju zapustil trening

Foto: EPA Neymar Barcelona
Na treningu Barcelone se je Neymar sprl s soigralcem.
Oglej si celoten članek

Številni mediji so se v zadnjih tednih razpisali o morebitnem rekordnem prestopu brazilskega zvezdnika Neymarja iz Barcelone v PSG, napadalec pa se sodeč po predstavah na pripravljalnih tekmah s tem ni pretirano obremenjeval. A zdaj je z živčno reakcijo na treningu katalonskega kluba naposled le prilil olje na ogenj govoricam, da bo zapustil Barco.

Po eni izmed akcij se je sprl z novincem v klubu Nelsonom Samedom, njegovo obračunavanje s Portugalcem pa je preprečil Sergio Busquets, ki je zadrževal Brazilca, ko je ta krenil proti nekdanjemu članu Benfice. Nato je Neymar jezno slekel majico in odkorakal z igrišča.

Njegovo potezo so zabeležile kamere, športni analitiki pa so takoj krenili v akcijo. Pri PSG mu sicer ponujajo astronomsko plačo in ugodnosti, njegov prestop iz Barcelone pa bi Parižane stal 222 milijonov evrov. Toliko znaša Brazilčeva odkupna klavzula v pogodbi, Barca ga sicer ne želi prodati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.