Šport > Nogomet
3844 ogledov

Po sporu in obračunavanju zapustil trening

Neymar Barcelona EPA
Na treningu Barcelone se je Neymar sprl s soigralcem.

Številni mediji so se v zadnjih tednih razpisali o morebitnem rekordnem prestopu brazilskega zvezdnika Neymarja iz Barcelone v PSG, napadalec pa se sodeč po predstavah na pripravljalnih tekmah s tem ni pretirano obremenjeval. A zdaj je z živčno reakcijo na treningu katalonskega kluba naposled le prilil olje na ogenj govoricam, da bo zapustil Barco.

Po eni izmed akcij se je sprl z novincem v klubu Nelsonom Samedom, njegovo obračunavanje s Portugalcem pa je preprečil Sergio Busquets, ki je zadrževal Brazilca, ko je ta krenil proti nekdanjemu članu Benfice. Nato je Neymar jezno slekel majico in odkorakal z igrišča.

Njegovo potezo so zabeležile kamere, športni analitiki pa so takoj krenili v akcijo. Pri PSG mu sicer ponujajo astronomsko plačo in ugodnosti, njegov prestop iz Barcelone pa bi Parižane stal 222 milijonov evrov. Toliko znaša Brazilčeva odkupna klavzula v pogodbi, Barca ga sicer ne želi prodati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice