Šport > Nogomet
196 ogledov

Odgovor Barçe: "Neymar dvestoodstotno ostaja"

Neymar Barcelona EPA
Podpredsednik španskega podprvaka Barcelone Jordi Mestre je v torek na novinarski konferenci odločno zatrdil, da bo brazilski nogometni zvezdnik Neymar ostal v Španiji kljub govoricam o selitvi v francoski PSG.

Na vprašanja novinarjev, ali bo Neymar še naprej član Barcelone, je podpredsednik Jordi Mestre odgovoril, da je v to prepričan "dvestoodstotno".

V Španiji v zadnjih dneh poročajo, da želi PSG v svoje vrste zvabiti 25-letnika, potem ko jim je uspelo podpisati pogodbo z njegovim reprezentančnim kolegom Danijem Alvesom. Katalonski dnevnik Sport piše, da si Francozi želijo z Brazilcem podpisati sodelovanje še to poletje. V klubu namreč želijo izkoristiti zvezdnikovo željo po tem, da bi stopil iz sence sedanjega soigralca Lionela Messija in mu ponuditi vodilno vlogo v ekipi.

Neymar Suarez Malaga Barcelona Rekord Šport Brazilci trdijo, da se Neymar seli v PSG

"V ozadju Neymarjeve nejevolje je konstantna skrb glede njegove vloge v moštvu in želja po tem, da postane vodilni igralec. Vendar je treba vedeti, da je to nekaj, kar si pridobiš postopoma," še dodaja Sport.

Po pisanju Marce naj bi bili Barceloni pripravljeni plačati do 222 milijonov evrov, Neymarju pa ponuditi petletno pogodbo, na podlagi katere bi Brazilec prejemal 30 milijonov evrov na sezono.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.