Šport > Nogomet
2632 ogledov

Piqué povedal resnico o Neymarju

lionel messi neymar EPA
Gerard Piqué je priznal, da njegov zapis na družbenih omrežjih nima vpliva na to, kje bo kariero nadaljeval njegov klubski soigralec.

Branilec španskega podprvaka Gerard Piqué se je pred dnevi vmešal v prestopno sago soigralca Neymarja, ki naj bi se s Paris Saint-Germainom dogovarjal za rekorden prestop v višini 222 milijonov evrov. Špekulacije o tem, kje bo Brazilec igral prihodnje leto, so bile v polnem teku, ko je Piqué javnosti sporočil, da Neymar ne bo zapustil katalonske prestolnice.

"Ostaja," je pripisal fotografiji, na kateri pozira skupaj z Brazilcem. Objava je dvignila veliko prahu, obenen pa razveselila navijače Barcelone, ki so jo nagradili s številnimi všečki in delitvami. ESPN je poročal, da so v Neymarjevem krogu zmedeni nad zapisom klubskega soigralca, ki je objavljal na lastno pest.

pique neymar | Avtor: Profimedia Profimedia
Piqué je na včerajšnjem druženju z novinarji priznal, da v garderobi še vedno potekajo pogovori in da bo Neymar sam krojil svojo usodo. "Ni boljšega mesta, kot pri nas, in v to smo ga poskušali prepričati. Z vsem spoštovanjem do francoske lige, a če ne bo osvojil Lige prvavkov, ne bo dobil priznanja, ki si ga zasluži," je povedal branilec.

Messijeva senca

"Ni na meni, da povem, ali bo ostal ali odšel. On bo moral povedal. Upam, da ostane. Ko smo se pogovarjali z njim, smo mu poskušali predstaviti naša čustva do njega kot do soigralca in prijatelja. Zavedamo se njegovega položaja. Star je 25 let in razmišlja o prihodnosti. Želimo, da razmisli. Ne gre za denar. Morda ima osebne razloge. Tukaj igra z Lionelom Messijem, ki je najboljši na svetu," je pojasnil Piqué in priznal, da objava odraža njegovo osebno željo.

"Tvit ni bil uraden. Ni odvisno od mene. Samo Neymar lahko pove, kaj se bo zgodilo. To je moje osebno mnenje po najinem pogovoru. Moja intuicija," je zaključil španski reprezentant.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice