Po težkem porazu hudo pretepli soigralca

Foto: YouTube Stadion Matmut Atlantique, domovanje kluba Girondins de Bordeaux.
Foto: YouTube Stadion Matmut Atlantique, domovanje kluba Girondins de Bordeaux.
V Franciji odmeva dogodek v eni od akademij tradicionalnega nogometnega kluba.
Oglej si celoten članek

Francoska policija je v začetku tedna trem mladim nogometašem Bordeauxa zavoljo nasilnega obnašanja in napada na soigralca začasno odvzela prostost, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Isti vir navaja, da so trije mladi nogometaši Bordeauxa - vsi so stari 16 let - v prostorih klubske akademije v Haillanu telesno napadli svojega soigralca.

Ligue 1 Luka Elsner dviguje slovenski renomé v Franciji

Med dvema mladima nogometašema iz zvezne in napadalne vrste je do verbalnega spora prišlo že med sobotno tekmo francoskega prvenstva do 17 let z Nantesom, ki ga je Bordeaux tesno izgubil. Gre za kluba, ki sta lokalna rivala, njuni dvoboji so poimenovani "Derby de l'Atlantique".

Dva dni po tekmi pa so trije mladi igralci Bordeauxa v bivalnih prostorih akademije pretepli svojega soigralca in mu pri tem povzročili hude telesne poškodbe.

Pravilnik Vsak teden tehtanje, sicer sledi kazen

Francoska policija je tri mlade nogometaše pridržala in jih v sredo zaslišala, vodstvo kluba iz Bordeauxa pa je vse tri nasilneže začasno izključilo iz ustroja kluba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:51 4. Oktober 2019.

    verjetno so bili arabskega porekla

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.