Po trčenju z glavo obležal nezavesten

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Krilni nogometaš Norwich Cityja Robert Snodgrass je po grozovitem trčenju z Rafaelom na tekmi angleškega pokala proti Manchester Unitedu kar za osem minut izgubil zavest.
Oglej si celoten članek

Norwich City je na tekmi osmine finala angleškega ligaškega pokala visoko izgubil proti Manchester Unitedu (0:4), med obračunom pa jo je grdo skupil škotski reprezentant Robert Snodgrass.

Krilni nogometaš Norwicha je v osmi minuti tekme trčil z branilcem Manchester Uniteda Rafaelom in nezavesten obležal na tleh. Nesrečnega nogometaša je naprej oskrbela zdravniška služba, nato pa so ga prepeljali v bolnišnico.

''Odpeljali so ga v lokalno bolnišnico. Mislim, da gre za preventivni ukrep, saj je bil nekaj minut v nezavesti. Med zapuščanjem igrišča je bil buden in se je zavedal, kaj se dogaja okoli njega,'' je povedal trener Norwicha Chris Hughton.

Bolnišnico zapustil že v torek

Snodgrassa so iz bolnišnice odpustili že v torkovih večernih urah, kar je na uradni spletni strani potrdil tudi angleški prvoligaš. ''V klubu potrjujemo, da so Robeta Snodgrassa v torek zvečer odpustili iz bolnišnice in se bo danes (sreda, op. a.) vrnil nazaj v Norwich,'' so zapisali.

Snodgrass je v trčenju z Rafaelom utrpel pretres možganov, na zelenici pa so mu skoraj 10 minut pomagali člani Cityjevega in Unitedovega zdravniškega osebja. Škot bo v prihajajočih dneh pod budnim očesom klubskih zdravnikov, pod vprašajem pa je njegov nastop v soboto, ko bo Norwich gostoval pri Manchester Cityju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.