Šport > Nogomet
24 ogledov

Po trčenju z glavo obležal nezavesten

Robert Snodgrass Reuters
Krilni nogometaš Norwich Cityja Robert Snodgrass je po grozovitem trčenju z Rafaelom na tekmi angleškega pokala proti Manchester Unitedu kar za osem minut izgubil zavest.

Norwich City je na tekmi osmine finala angleškega ligaškega pokala visoko izgubil proti Manchester Unitedu (0:4), med obračunom pa jo je grdo skupil škotski reprezentant Robert Snodgrass.

Krilni nogometaš Norwicha je v osmi minuti tekme trčil z branilcem Manchester Uniteda Rafaelom in nezavesten obležal na tleh. Nesrečnega nogometaša je naprej oskrbela zdravniška služba, nato pa so ga prepeljali v bolnišnico.

''Odpeljali so ga v lokalno bolnišnico. Mislim, da gre za preventivni ukrep, saj je bil nekaj minut v nezavesti. Med zapuščanjem igrišča je bil buden in se je zavedal, kaj se dogaja okoli njega,'' je povedal trener Norwicha Chris Hughton.

Bolnišnico zapustil že v torek

Snodgrassa so iz bolnišnice odpustili že v torkovih večernih urah, kar je na uradni spletni strani potrdil tudi angleški prvoligaš. ''V klubu potrjujemo, da so Robeta Snodgrassa v torek zvečer odpustili iz bolnišnice in se bo danes (sreda, op. a.) vrnil nazaj v Norwich,'' so zapisali.

Snodgrass je v trčenju z Rafaelom utrpel pretres možganov, na zelenici pa so mu skoraj 10 minut pomagali člani Cityjevega in Unitedovega zdravniškega osebja. Škot bo v prihajajočih dneh pod budnim očesom klubskih zdravnikov, pod vprašajem pa je njegov nastop v soboto, ko bo Norwich gostoval pri Manchester Cityju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.