Po Villi v Barcelono še Mata

Foto: Žurnal24 Juan Mata (desno) - eden od potencialnih prišlekov. (Foto: EPA)
Medtem ko se najboljši nogometaši sveta podijo za žogo v Južni Afriki, se vodilni možje največjih klubov dogovarjajo o prestopih za naslednjo sezono. Tako bo zdaj Barcelona v svoje vrste dobila še Juana Mato.
Oglej si celoten članek

Španski nogometni reprezentant in član prvoligaša Valencie Juan Mata bo podpisal petletno pogodbo s španskim prvakom Barcelono, vredno 20 milijonov evrov, danes poroča Radio Marca. Dvaindvajsetletnik, ki ima sicer pogodbo z Valencio do 2012, bo tako sledil nekdanjemu soigralcu Davidu Villi, ki se je Barci minuli mesec pridružil za 40 milijonov. Barcelonin novi predsednik Sandro Rosell je obljubil, da bo v katalonsko prestolnico pripeljal Mato, ki je bil na seznamu želja trenerja Pepa Guardiole že dlje časa, Valencia pa je v dolgovih in potrebuje denar. Mata je ta čas s špansko reprezentanco na svetovnem prvenstvu v Južnoafriški republiki. Njegov prihod v katalonski klub bo še prilil olja na govorice o odhodu švedskega napadalca Zlatana Ibrahimovića, ki si tudi sam želi zapustiti katalonski klub.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.