Po zgodovinskem uspehu jih čakajo Slovenci

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Včerajšnja zmaga proti Italiji je reprezentanci Ukrajine prinesla zgodovinsko uvrstitev na svetovno prvenstvo. Drevi ob 21. uri se bodo Ukrajinci za slovo od letošnjega EuroBasketa pomerili proti slovenski izbrani vrsti.
Oglej si celoten članek

“Po porazu proti Hrvaški se nismo predali malodušju. Že v slačilnici smo se pogovorili o napakah in se začeli pripravljati na tekmo proti Italiji. To se nam je obrestovalo z zmago, ki nas pelje na svetovno prvenstvo v Španiji,” je bil včeraj popoldne navdušen Maksim Pustozvonov.

Navdušenje po zgodovinski zmage se v ukrajinskem taboru ni poleglo še pozno v večer, tako košarkarji kot strokovni štab pa so bolj malo besed namenili današnjemu dvoboju. Pustozvonov je imel v mislih le svetovno prvenstvo: “Morda še vedno nismo povsem dojeli, kaj smo dosegli. Nihče izmed nas še ni zaigral na svetovnem prvenstvu. To je zgodovinski dogodek za našo reprezentanco in celotno ukrajinsko košarko.”

Navdušen tudi Volkov

Veselje je s svojimi košarkarji delil tudi predsednik ukrajinske košarkarske zveze Aleksander Volkov: “Le malo ljudi je verjelo v nas. Ta zmaga je zelo pomembna za razvoj ukrajinske košarke. Sedaj nas čaka še več dela, ki pa ga bomo z veseljem opravili.”

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.