Po zmagi nad rakom znova na tekmi

Foto: EPA
Foto: EPA
Vezist Newcastla Jonás Gutiérrez je prvič po dobljeni bitki z rakom na modih sedel na klopi črno-belih ob zmagi nad Aston Villo.
Oglej si celoten članek

Jonás Gutiérrez se je iz srca zahvalil navijačem, ki so ga podpirali vse od šokantnega razkritja, da se bori z rakom na modih. Vezist Newcastle Uniteda ni igral vse od lanskega maja, ko se je začela njegova kalvarija in boj z zahrbtno boleznijo.

Iz domovine je Gutiérrez razkril tudi žalostno zgodbo o odnosu svojega sedanjega kluba do njegove bolezni, sporočili naj bi mu, da ga ne potrebujejo več, to pa je že tako priljubljenega Gutiérreza še bolj približalo zvestim privržencem črno-belih. Ti so ga navdušeno pozdravili na sredini tekmi Premier League, na kateri je United doma z 1:0 premagal Aston Villo. Gutiérrez je operacijo prestal septembra in pred začetkom treniranja v decembru prestal tudi kemoterapijo.

"Izjemno se je vrniti. Res sem srečen zaradi tega, kar se je zgodilo danes," je po tekmi dejal 31-letni Argentinec, sicer tudi eden izmed zaupnikov slovenskega reprezentanta Harisa Vučkića.

"Navijači pri Newcastlu so nekaj posebnega, ne gre le za podporo med mojo boleznijo – zahvaljujem se vsem nogometnim navijačem za njihovo podporo. Ko si bolan, potem drugače razmišljaš o življenju. Velik korak je, da sem spet z ekipo na stadionu. Najpomembnejša stvar je, da je ekipa zmagala in da smo igrali dobro."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.