Po zmagi še remi Slovencev

Foto: Žurnal24 Slovenija - Češka 1:1 Foto: Žurnal24 Slovenija - Češka 1:1 Foto: Žurnal24 Slovenija - Češka 1:1 Foto: Žurnal24 Slovenija - Češka 1:1 Foto: Žurnal24 Slovenija - Češka 1:1 Foto: Žurnal24 Slovenija - Češka 1:1 Foto: Žurnal24 Slovenija - Češka 1:1
Slovenska reprezentanca v futsalu je v torek na prijateljski tekmi v Laškem igrala neodločeno 1:1 (0:0) s Češko. Tu je galerija, podrobnosti pa v zavihku članek.
Oglej si celoten članek

Edini zadetek za Slovenijo je dosegel Igor Osredkar v 26. minuti tekme.

Na drugi tekmi v dveh dneh, na kateri se je Slovenija merila s tretjo reprezentanco zadnjega evropskega prvenstva, ni bilo toliko golov kot v ponedeljek na Ptuju (7:5 za Slovenijo). Oba zadetka sta padla v drugem polčasu, gostje so povedli, vendar pa so pet minut pozneje domači nogometaši izenačili.

Slovenska vrsta se bo konec meseca v Laškem borila na kvalifikacijah za Euro 2012, pred tem pa bo odigrala še dve prijateljski tekmi z Nizozemsko.

Barve slovenske članske vrste, ki jo vodi selektor Andrej Dobovičnik, so na Ptuju in v Laškem branili Kristjan Čujec (KMN Puntar), Sebastijan Drobne (KMN Dobovec Trgovine Jager), Alen Fetić (FC Litija), Benjamin Melink (KMN Puntar), Aljoša Mohorič (KMN Puntar), Rok Mordej (KMN Dobovec Trgovine Jager), Igor Osredkar (FC Litija), Damir Pertič (FC Litija), Damir Puškar (FC Litija), Gaj Rosič (KMN Oplast), Dejan Simić (FC Litija), Jaka Sovdat (KMN Oplast), Rajko Uršič (KMN Oplast) in Gašper Vrhovec (FC Litija).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.