Šport > Nogomet
17 ogledov

Po zmagi še remi Slovencev

Slovenija - Češka 1:1
1/7
Žurnal24 main
Slovenska reprezentanca v futsalu je v torek na prijateljski tekmi v Laškem igrala neodločeno 1:1 (0:0) s Češko. Tu je galerija, podrobnosti pa v zavihku članek.

Edini zadetek za Slovenijo je dosegel Igor Osredkar v 26. minuti tekme.

Na drugi tekmi v dveh dneh, na kateri se je Slovenija merila s tretjo reprezentanco zadnjega evropskega prvenstva, ni bilo toliko golov kot v ponedeljek na Ptuju (7:5 za Slovenijo). Oba zadetka sta padla v drugem polčasu, gostje so povedli, vendar pa so pet minut pozneje domači nogometaši izenačili.

Slovenska vrsta se bo konec meseca v Laškem borila na kvalifikacijah za Euro 2012, pred tem pa bo odigrala še dve prijateljski tekmi z Nizozemsko.

Barve slovenske članske vrste, ki jo vodi selektor Andrej Dobovičnik, so na Ptuju in v Laškem branili Kristjan Čujec (KMN Puntar), Sebastijan Drobne (KMN Dobovec Trgovine Jager), Alen Fetić (FC Litija), Benjamin Melink (KMN Puntar), Aljoša Mohorič (KMN Puntar), Rok Mordej (KMN Dobovec Trgovine Jager), Igor Osredkar (FC Litija), Damir Pertič (FC Litija), Damir Puškar (FC Litija), Gaj Rosič (KMN Oplast), Dejan Simić (FC Litija), Jaka Sovdat (KMN Oplast), Rajko Uršič (KMN Oplast) in Gašper Vrhovec (FC Litija).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.