Po zmagi vdrl na tiskovko

Foto: YouTube
Foto: YouTube
Tiskovno konferenco po zmagi slovenske reprezentance nad Srbijo je začinil čudežni deček slovenske košarke.
Oglej si celoten članek

Po tekmi so se tiskovne konference udeležili trener Igor Kokoškov, pomočniki trenerja Jaka Lakovič, Radovan Trifunović in Aleksadner Sekulić ter Goran Dragić in Klemen Prepelič. Po tem, ko sta nekaj besed novinarjem namenila Prepelič in Dragić, je besedo prevzel trener Igor Kokoškov. 

A je moral s svojo oceno počakati, saj je v prostor vstopil Luka Dončič. Dončić je s šampanjcem polil soigralca in trenerja ter še enkrat vsakemu segel v roke. Njegov prihod lahko vidite v 30 minuti in 19 sekundi spodnjega posnetka. 

Predstavnike Fibe, ki je skrbel za potek tiskovne konference, je ob Lukovem komentarju tekme, kot je opisal njegov prihod, dodal, da je lepo videti, da je njegov gleženj bolje. 

Šport To je o poškodbi povedal Dončić

Šport Ste videli, kaj se je zgodilo po koncu tekme?

Odzivi Tuje agencije enotne: Slovenija si je ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 06:52 19. September 2017.

    Danes otroci v sloveniji nimajo za solsko malico in solske potrebščine zbiramo zamaske za invalidski vozicek za otroka .tudi to …

  • 21:52 18. September 2017.

    Janez_53 12:05 18.SEPTEMBER 2017 daj Janez,odjebi ze 1x s temi tvojimi zakompleksanimi komentarji. Prav rad bi videl tvoj karakter pri …

  • 13:12 18. September 2017.

    Malo se ohladite. To je samo igra, od katere ne bomo siti in se tudi ne bomo odžejali. S tem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.