Pobiralec žog ga bo stal 20 tisoč evrov

Foto: Retuers
Foto: Retuers
Nemška nogometna zveza je Kevinu De Bruynu zaradi žaljenja pobiralca žog naložila kazen v višini 20.000 evrov
Oglej si celoten članek

Nenavadna afera, ki se je v Nemčiji sprožila potem, ko so kamere na dvoboju med Frankfurtom in Wolfsburgom posnele nogometaša volkov Kevina De Bruyna, kako je izrekel žaljivko pobiralcu žog, ker mu ni hotel hitro podati okroglega usnja, je dobila svoj epilog. Športno sodišče nemške krovne nogometne organizacije je določilo, da mora trenutno prvo ime Bundeslige zaradi nešportnega vedenja plačati 20.000 evrov kazni.

Tako igralec kot klub imata do danes sicer možnost za pritožbo na odločitev, toda iz vrst prvih zasledovalcev münchenskega Bayerna so takoj sporočili, da so skupaj z De Bruynom sprejeli kazen in da je s tem zadeva zaključena. Za Wolfsburg je vsekakor najbolj pomembno, da Belgijec, ki je po zimskem premoru na treh tekmah dosegel kar pet zadetkov, zaradi nepremišljene poteze ne bo izpustil nobene prvenstvene preizkušnje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.