Podelal se je v hlače, nato se je zgrudil

Foto: EPA
Foto: EPA
Svetovni rekorder v hitri hoji na 50 km se je med olimpijsko preizkušnjo podelal v hlače. Kljub hudim prebavnim težavam je tekmovanje končal na osmem mestu.
Oglej si celoten članek

Francoski atlet Yohann Diniz se je kljub prebavnim težavam odločil za nastop v njegovi paradni disciplini in po 15 kilometrih doživel neprijetno presenečenje.

Televizijske kamere so zabeležile, da je svetovni rekorder po slabi tretjini tekmovanja kar med hojo opravil veliko potrebo.

Po poročanju francoskega časnika L'Equipe so ga pred začetkom olimpijske preizkušnje pestile želodčne težave.

Diniz je kljub ''nesreči'' poskušal nadaljevati, vendar se je kmalu zatem zgrudil po tleh. Na pomoč so mu priskočili funkcionarji, ki so ga oskrbeli do te mere, da je po krajšem počitku lahko nadaljeval.


Zlate medalje v hitri hoji na 50 km se je veselil Slovak Matej Toth. Drugo mesto je osvojil Avstralec Jared Tallent, tretje pa Japonec Hirooki Arai. Slednjega so naknadno diskvalificirali, tako da se je bronaste kolajne začasno veselil Evan Dunfee. Japonci so se na odločitev pritožili in uspeli, bron je tako dokončno pripadel Araiju.

Diniz, ki si za svojo vztrajnost zasluži vse pohvale, je bil osmi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 19:24 9. Oktober 2017.

    taki,ki se delajo norca jih je ziher sram.jaz bi takemu,ki je snemal in celo objavil mu fotoaparat ali telefon mu …

  • 06:40 21. Avgust 2016.

    res, folk živi za tisti nastop in potem se zgodi taka neprijetnost in že je to najbolj pomembna vest iz …

  • 22:45 19. Avgust 2016.

    In vi se sedaj s tem posnetkom delate iz njega norca.Bedno.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.