Šport
70 ogledov

Podelal se je v hlače, nato se je zgrudil

Yohann Diniz EPA
Svetovni rekorder v hitri hoji na 50 km se je med olimpijsko preizkušnjo podelal v hlače. Kljub hudim prebavnim težavam je tekmovanje končal na osmem mestu.

Francoski atlet Yohann Diniz se je kljub prebavnim težavam odločil za nastop v njegovi paradni disciplini in po 15 kilometrih doživel neprijetno presenečenje.

Televizijske kamere so zabeležile, da je svetovni rekorder po slabi tretjini tekmovanja kar med hojo opravil veliko potrebo.

Po poročanju francoskega časnika L'Equipe so ga pred začetkom olimpijske preizkušnje pestile želodčne težave.

Diniz je kljub ''nesreči'' poskušal nadaljevati, vendar se je kmalu zatem zgrudil po tleh. Na pomoč so mu priskočili funkcionarji, ki so ga oskrbeli do te mere, da je po krajšem počitku lahko nadaljeval.


Zlate medalje v hitri hoji na 50 km se je veselil Slovak Matej Toth. Drugo mesto je osvojil Avstralec Jared Tallent, tretje pa Japonec Hirooki Arai. Slednjega so naknadno diskvalificirali, tako da se je bronaste kolajne začasno veselil Evan Dunfee. Japonci so se na odločitev pritožili in uspeli, bron je tako dokončno pripadel Araiju.

Diniz, ki si za svojo vztrajnost zasluži vse pohvale, je bil osmi.

Komentarjev 5
  • peter69 19:24 09.oktober 2017.

    taki,ki se delajo norca jih je ziher sram.jaz bi takemu,ki je snemal in celo objavil mu fotoaparat ali telefon mu zabrisal direkt v prfukjeno prebito,zabito,butasto tintero!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • sintesi 06:40 21.avgust 2016.

    res, folk živi za tisti nastop in potem se zgodi taka neprijetnost in že je to najbolj pomembna vest iz OI....zaprite poleti portal, ko bo spet kaj na novo pokradeno s strani tajkunov ki za razliko od tega nesrečnega športnika ...prikaži več NA POLNO SERJEJO PO NAS VSEH ŽE 25 LET pa o tem kaj več napišite

  • matermila 22:45 19.avgust 2016.

    In vi se sedaj s tem posnetkom delate iz njega norca.Bedno.