Podolski z mislimi pri Schumacherju

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Napadalec Arsenala Lukas Podolski bo na tekmi proti Manchester Unitedu zaigral s prav posebnimi kopačkami in s tem izkazal podporo svojemu rojaku Michaelu Schumacherju.
Oglej si celoten članek

Nemški reprezentant Lukas Podolski se je pridružil Mercedesovi kampanji in Michaelu Schumacherju zaželel čim hitrejše okrevanje.
Foto: Twitter mercedes formula 1 michael schumacher Napadalec Arsenala bo na tekmi proti Manchester Unitedu zaigral v kopačkah, na katerih bo zapisano sporočilo v podporo nekdanjemu nemškemu dirkaču, ki se v bolnišnici v Grenoblu še vedno bori za svoje življenje. ''Bori se, Michael. Hitro se pozdravi,'' piše na športni obutvi 21-letnega nogometaša Arsenala.

Schumacherju je čim hitrejše okrevanje zaželela tudi ekipa Mercedesa, ki se je legendarnemu dirkaču poklonila z napisom na novem dirkalniku z oznako W05

Schumijevo stanje nevarno, a stabilno

Michael Schumacher se je hudo poškodoval 29. decembra lani, ko je padel med smučanjem v Meribelu. Najuspešnejšega dirkača vseh časov so nemudoma prepeljali v bolnišnico v Grenoblu, kjer je prestal dve operaciji. Schumacher je dober mesec in pol preživel v umetni komi, nato pa so mu počasi začeli zmanjševati odmerek. Prvi rezultati pa niso najbolj spodbudni, saj naj bi pri 45-letniku opazili le refleksno trzanje, medtem ko se na namerne dražljaje ne odziva, poroča nemški Bild.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.